دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیرکل بازرسی استان مرکزی

۱۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۱ کد : ۴۴۴۶۹ اخبار اصلی
دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به همراه مدیران بازرسی و امور مالی دانشگاه، با دکتر حسین افضلی مدیرکل بازرسی استان مرکزی و معاونین ایشان دیدار و در خصوص مسائل مختلف حوزه سلامت از جمله بدهی بیمه ها به دانشگاه بحث و تبادل نظر کردند.
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیرکل بازرسی استان مرکزی

گفتنی است در این دیدار دکتر سهرابی رییس سازمان نظام پزشکی اراک نیز حضور داشت.
شایان ذکر است با پیگیری ها در سطح وزارت بهداشت و وزارت رفاه و توافق صورت گرفته و پیگیری های دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی و همچنین پیگیری های مستمر مدیرکل بازرسی استان، بخش اندکی از بدهی های تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی اراک، پرداخت و سه ماه از معوقات پرسنلی واریز شد.
همچنین در این جلسه مقرر شد که تامین اجتماعی هر چه سریعتر نسبت به انجام مابقی تعهدات خود، عمل نماید.

کلید واژه ها: اداره بازررسی نظام پزشکی مدیرکل بازررسی استان تامین اجتماعی تعهدات تامین اجتماعی